سخنانم را در مورد طب سنتی با جملاتی از کتاب استراتژی طب سنتی نوشته سازمان بهداشت جهانی آغاز می کنم، که مرجع پزشکی بین الملل می باشد. در بخش اول کتاب آمده است که طب سنتی به طور گسترده ای مورد استفاده می باشد و به سرعت اهمیت اقتصادی و نقش خود را در سیستم سلامت نشان می دهد و نتیجه می گیرد که وقت آن رسیده است که سازمان بهداشت جهانی با طراحی یک راهکار مناسب در زمینه استفاده منطقی از طب سنتی و مکمل به وظیفه خودعمل کند.
طب سنتی و تاریخچه آن
امروزه سه مکتب بزرگ طب سنتی در جهان وجود دارد: طب چین، طب هند و طب ایرانی
به گواهی تاریخ و نظر محققان طب سنتی ایران، غنی ترین سیستم پزشکی مکمل باحدود ۱۳۰۰۰ منبع است که گنجی مملو از درمان های مؤثر پزشکی برای انواع بیماری هاست. از حدود ۱۰ سال قبل طب ایرانی به عنوان یک رشته تخصصی پزشکی به صورت رسمی از طرف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه های بزرگ ایران تأسیس شده است. سازمان بهداشت جهانی، مقاله ی ویژه ای را به طب سنتی ایران اختصاص داده و طب ایرانی در حال حاضر به عنوان مدیر و ریاست مکاتب طب سنتی جهان در سازمان بهداشت جهانی، فعالیت می کند.
کتاب قانون ابن سینا، اخیراً به زبان انگلیسی در امریکا چاپ شده و در سال ۱۹۵۶ نیز در انگلستان به چاپ رسید. اینجانب بر مبنای تحقیقاتی که در قانون ابن سینا انجام دادم موفق شدم که مدال پزشکی بین المللی اختراعات و اکتشافات را در خلال سال های ۲۰۱۷-۲۰۲۰ را از کشورهای سوئیس، امریکا، آلمان و کروواسی دریافت نمایم.
طب سنتی طب ایرانی
اگر با دید تجربی و بهره برداری پزشکی به منابع طب سنتی ایران بنگریم، به گوهرهای ناب درمانی دست خواهیم یافت که برای پزشکی امروز بسیار ارزنده می باشد. اما متاسفانه پزشکان سرزمین ابن سینا و رازی ،نوابغ پزشکی تاریخ بشر از این گنج پزشکی بی خبر مانده و حتی گاهی نا آگاهانه به آن می تازند. وقت آن رسیده است که با جدیت هرچه تمام تر و به شیوه علمی، پزشکی ایرانی را به جامعه دانشگاهی و محققین خود معرفی کنیم. همچنین زمان آن رسیده است که از این روش طبی برای خدمت گذاری به جامعه و درمان بیماری ها و حفظ سلامت مردم، بهره بگیریم.
دوستانی که وارد این سایت می شوند با تعمق و علاقه در بخش های مختلف آن، تا حدی می توانند به اهمیت موضوع پی ببرند. علم مدرن به این نتیجه رسیده است که انواع رشته های پزشکی سنتی و مکمل و طب مدرن دست به دست هم دهند و به عنوان طب متکامل (integrative)، آلام بشری را تسکین دهند و موجبات ارتقاء سلامتی بشر را فراهم کنند.